Tilbage til nyheder

Columbus Danmark hædret som Microsoft Services Partner of the Year 2016/2017, Western Europe

31 august, 2017
ERP_microsoft_dynamics
News

Columbus tog igen i år international pris og hæder med hjem, da Microsoft uddelte priser til deres bedste partnere verden over.

Columbus blev til det årlige Microsoft Inspire event hædret som Services Partner of the Year, Western Europe. Eventen løb af stablen 9.-13. juli i Washington DC, USA. Tilstede var blandt andet Søren Vive, Sales Director i Columbus Danmark, som modtog prisen på vegne af virksomheden.

”Jeg er umådeligt glad og stolt over at få lov til modtage prisen på vegne af Columbus Danmark. Den er en enorm anerkendelse af vores store dedikation til at levere de bedste løsninger til vores kunder. Jeg ser derfor hæderen som både et skulderklap for vores indsats lokalt og globalt og en motivationsfaktor til forsætte vores gode arbejde,” fortæller Søren Vive.

Columbus fik prisen på baggrund af virksomhedens dedikerede tilgang til at levere løsninger som møder kundernes behov. Microsoft tog desuden en række parametre i betragtning, som fremragende salgsresultater, enestående teknisk ekspertise inden for Microsoft Dynamics-produkter og -ydelser og feedback fra Microsoft-ansatte.

Ron Huddleston, CVP i Microsofts One Commercial Partner udtaler desuden i forbindelse med tildeling prisen:

“Our Regional Award winners are chosen based on their capabilities as an organization, whether that’s creating IP, developing solutions, or having an industry leading focus on digital transformation. Microsoft is honored to recognize Columbus for their achievements this past year, their dedication to their customers, and their innovation with Microsoft technologies.”

Det er fjerde år i træk, at Columbus modtager en partnerpris fra Microsoft. Titlen som Services Partner of the Year, Western Europe cementerer Columbus’ mangeårige position som en stærk og troværdig Microsoft Partner.

Vil du vide mere om Columbus' metodiske tilgang til ERP implementeringer? Læs, hvordan vi sikrer hurtige, kontrollerede og veldokumenterede implementeringer for vores kunder .

Kategorier Microsoft Dynamics 365

Microsoft Services Partner of the Year, Western Europe

annual_report_thumb
1 June, 2016
Columbus kåret som Microsoft Global ERP Partner of the Year 2016

Den internationale konsulentvirksomhed Columbus har vundet prisen som årets Microsoft Global ERP Partner of the Year.

Kategorier Corporate