Tilbage til nyheder

Columbus opkøber udlejnings- og leasing softwareselskab

09 januar, 2018
News

Columbus opkøber HiGH Software, som er markedsledende indenfor udlejnings- og leasingløsninger til maskin- og anlægstunge brancher. Columbus styrker hermed sin markedsposition inden for forretningsapplikationer og skaber et endnu stærkere fodaftryk i koncernens nøglebrancher.

København, den 9. januar 2018: Columbus har i dag opkøbt den hollandske virksomhed HiGH Software, som er markedsledende indenfor udlejnings- og leasingløsninger til maskin- og anlægstunge brancher.

Opkøbet er et strategisk skridt, der gør det muligt for Columbus at drive yderligere innovation og vækst indenfor det voksende marked for leje af udstyr og leasing på tværs af brancher. Opkøbet er samtidig  i tråd med Columbus’ mission om at levere løsninger der hjælper kunderne i den digitale transformation af deres forretning.

”Vi oplever, at vores kunder ønsker at differentiere sig selv ved at udbyde deres maskiner og anlæg som en service. Med opkøbet af HiGH Software vil vi kunne tilbyde vores kunder en omfattende portefølje af forretningsapplikationer inden for udlejning og leasing”, siger Thomas Honoré, koncernchef i Columbus

Med HiGH Softwares markedsledende udlejnings- og leasingløsninger DynaRent og DynaLease udvider Columbus sin brede portefølje af forretningsapplikationer til  produktions-, fødevare og servicevirksomheder.

HiGH Software, som har 55 højt uddannede medarbejdere, udvikler og leverer  forretningsapplikationer til udlejnings-, leasing-, transport-, maskin- og anlægstunge virksomheder. 

”Vi er glade for at kunne drive vækst gennem Columbus og kunne hjælpe kunderne i deres digitale transformation. HiGH Software har  dyb erfaring med leasing og udlejning, og sammen kan vi tilbyde vores kunder en  bred portefølje af  brancheløsninger”, siger Arthur de Leeuw, administrerende direktør i HiGH Software.

Siden HiGH Software blev stiftet i 2001, har selskabet opnået gode resultater, herunder deres prisvindende DynaRent-løsning, som er blandt markedets mest innovative løsninger indenfor udlejnings- og leasing software. Opkøbet omfatter også HGH Business Consultancy.

Overtagelsen sker med virkning fra 1. januar 2018.

 

Om HGH og HiGH Software
HGH and HiGH Software blev stiftet i 2001 og servicerer en bred vifte af maskin- og anlægstunge virksomheder. Vores fokus er at levere end-to-end løsninger indenfor udlejnings- og leasingløsninger, og vi samarbejder med branchens ledere og kunder over hele verden. Vores teams kombinerer softwareudviklingskompetencer, multi-industriel viden og mange års erfaring med Dynamics 365 og sammen med vores prisvindende DynaRent og DynaLease løsninger tilbyder vi rådgivning og værdiskabende services.

www.highsoftware.com

Pressekontakt: 

Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

Kategorier Corporate