Oleme kohal üle Baltikumi!

Oleme aidanud sadu Baltikumi ettevõtteid palga- ja personalilahendustega. Seetõttu teame, kui olulised on
automatiseeritud ja kasutajasõbralikud lahendused nii palgaarvestajale, personalijuhile kui ka igale töötajale.
Ainsana Baltikumis toetab meie meeskond oma kliente Eestis, Lätis ja Leedus kohalikus keeles.

pexels-thisisengineering-3861962

OIXIO palga- ja personalilahenduste abil protsessid efektiivseks

Meie lahenduste toel saab ka sinu ettevõtte palgaarvestus olla kordades kiirem, andmete sisestamine ühes kohas, töövood automatiseeritud ja analüütika selge. OIXIO palga- ja personalilahendused tõstavad sinu ettevõtte läbipaistvust ja usaldusväärsust ning aitavad kaasa töötajate rahulolu kasvule!

Ettevõtete palga- ja personaliosakonnad seisavad väga sageli oma igapäevatöös silmitsi liigse ajakuluga palga- ja personalitegevustesse, manuaalsetest tegevustest tulenevate vigade ja valearvestustega ning selle kõige juures on efektiivsus madal. Millest see tuleneb? Peamiselt vähese funktsionaalsusega aegunud palga- ja personalitarkvarast ning tänapäevaste võimaluste mittekasutamisest andmete automaatseks edastamiseks.

Meie pühendunud palga- ja personaliarvestuse konsultandid ja arendajaid töötavad iga päev selle nimel, et teha meie klientide elu lihtsamaks. Korrektne palgaarvestus? Kaasaegne ja intuitiivne lahendus? Iseteenindus? Suurepärane kasutajatugi? Jah. Just seda me teemegi! Võta meiega ühendust ja vaata, kas me suudame ka Sinu ettevõtte palgaarvestuse viia 4 päevalt hoopis 1 päevale ning tõsta töötajate rahulolu mugavate töövahendite kasutamisest.


Kas oled nõus, et digiarenguruumi on?

Tihtipeale jääb just personaliosakond digiarengus tahaplaanile ja on üsna tavaline, et kohtame sellest valdkonnas tööprotsesse, kus on palju käsitööd ja rutiinseid tegevusi andmete sisestamises. Selline töörütm hakib ära spetsialisti tööpäeva ning vähendab sära personalitöötajate silmades.

Kas olete püüdnud võtta aega, kui palju kulub väärtuslikke tööminuteid andmete sisestamisele, kogumisele, uuendamisele ja süstematiseerimisele. Kui palju on andmete sisestamistööd ettevõtte töötajate palgaarvestuses, mis on oluline osa igakuisest majandusarvestusest?

Meil on pakkuda lahendusi, mis võimaldavad hallata nii personaliandmeid kui ka pidada palga-, kulu- ja finantsarvestust vältides suuremahulist käsitööd andmete sisestamisel.

Palga- ja personalilahenduste tooteportfell, sisaldab palga- ja personalilahendusi, töötajate iseteenindusportaali ning aruandlus- ja analüütikalahendust.

Võta ühendust ja küsi lisa

I

Indrek Österman

Linkedin

Müügijuht, ärianalüütika, kliendisuhte juhtimise ning palga- ja personali lahendused