<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">

Oppsummering av løsningen

Skydda har valgt Microsoft Dynamics 365 som sin CRM plattform. Løsningen består av flere applikasjoner som fokuserer på interne arbeidsprosesser - for å gi kundene de beste opplevelser når de samhandler med Skydda. Følgende moduler har blitt implementert:

  • Marketingmodulen gjør det mulig å tilpasse og spisse kommunikasjonen til kundesegmenter
  • Kundeservicemodulen administrerer all interaksjon med kunder og legger til rette for gode kundeopplevelser både før, under og etter kjøp
  • Salgsmodulen gir full oversikt over hele kundereisen og sørger for at Skydda har stålkontroll gjennom hele salgsprosessen

Løsningen er knyttet til deres Microsoft Office 365 miljø med kontorstøtte-applikasjoner for optimal samhandling internt.

Om Skydda

SKYDDA 0175 2018 10 01

Skydda er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa. De tilhører Bergman & Beving-konsernet med en omsetning på 3,8 milliarder og er børsnotert på Stockholms-børsen. Selskapet ble etablert i 1995 og er en av aktørene i bransjen med lengst erfaring. Skydda i Norge hadde i 2021 en omsetning på over 172 millioner kroner.

skydda-logo

 

Med det nye CRM-systemet fra Microsoft kombinert med rådgivning og implementering fra Columbus, oppnådde Skydda Norge vekst i kundemasse og omsetning på 10 prosent.

 

Daglig leder i Skydda Norge sier samarbeidet med Columbus har vært svært godt, og med de gode resultatene ser selskapet på hvordan de kan videreutvikle løsningen og skape enda bedre resultater.

 

Skydda var i en situasjon hvor de manglet et verktøy for å drive målrettet markedsføring og følge opp prosessen fra leads til salgsmuligheter, tilbud og kontrakt. De manglet også en løsning for å administrere kundehenvendelser og videre oppfølging.

 

– Før vi tok kontakt med Columbus fant vi ut at vi måtte finne smarte og moderne løsninger. Vi bestemte oss for å anskaffe en løsning som fokuserte på å skape gode kundeopplevelser, som igjen ville gi oss vekst i virksomheten vår, sier Vegard Aune, daglig leder i Skydda.

Vegard Skydda

Fornøyd med nytt dynamisk CRM-system: Vegard Aune, daglig leder i Skydda.

 

Vegard forteller at de hadde en rekke krav til hvilke behov det var viktig for organisasjonen å få dekket. Han sier konsulentene fra Columbus var både engasjerte,løsningsorienterte og med god kunnskap i faget.

 

– ­Vi er spesielt fornøyde med hvordan konsulentene tilegnet seg behovene våre og kom med gode løsninger raskt. Samarbeidet var proaktivt og det ga mersmak, sier Vegard.

Åpner for tettere samarbeid på tvers av avdelingene

– Vi startet prosessen med å sette opp noen krav basert på de behovene som var viktige for administrasjonen, salg, marked og kundeservice. Vi ønsket å utvikle en plattform som kan brukes som verktøy i CRM hvor alle avdelinger får tilgang på samme kundedata, sier Vegard.

 

– Løsningen består av marked, salg og kundeservice. Det har blitt et verdifullt og sømløst arbeidsverktøy internt hos Skydda som har gitt en fruktbar relasjon ut mot deres kunder, sier Yngve Alfarnes, prosjektleder i Columbus.

 

– Den nye marketing modulen gjør det enklere å spisse kommunikasjonen til ulike kundesegment og det har økt konverteringen, forteller Vegard og fortsetter:

 

– Med kundeservicemodulen får vi loggført alle aktiviteter med kunden slik at vi har full kontroll, som igjen gir en bedre opplevelse for våre kunder når de er i kontakt med oss. Løsningen gir oss muligheten til å oppdatere kontaktinformasjon, spore opp kundeinteraksjoner, drive markedsføring og administrere kundekontoer.

2Skydda_Borealis_2019_10

Proaktivt samarbeid med økt kundemasse som resultat

Målet med prosjektet var å forenkle, effektivisere og sørge for gode rutiner internt i Skydda. Videre skulle dette føre til økt omsetning gjennom flere kunder, mersalg og bedre kundeopplevelser. Resultatene etter implementeringen i 2019, svarer til dette.

 

– Med Columbus som implementeringspartner har vi oppnådd 10 prosent økning i kundemasse og omsetning. Vi har fått god struktur, bedre rutiner internt og stålkontroll på kundedataene våre. Nå ser vi på mulighetene for å utvikle løsningen ytterligere, sier Vegard.

 

Columbus har levert prosjektledelse, rådgiving og teknologikompetanse som støtte igjennom den digitale transformasjonsreisen.

 

Janne Almeli

Janne Almeli

Senior Account Executive CXE / CRM

Vil du vite mer?

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down