<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">
GUIDE

Guide til et vellykket ERP-prosjekt

Her får du en beskrivelse av stegene du trenger å gjennomgå når du skal bytte eller oppgradere et forretningssystem (ERP). Guiden gir deg en oversikt over alt fra hvordan du forbereder organisasjonen på endringer, til arbeidet med kontinuerlige forbedringer etter at systemet er implementert.

Innholdet i guiden omfatter:

Strategifasen – Kartlegging av eksisterende prosesser, og hvilke endringer vi bør gjøre for å forbedre forretningsprosessene. Å forberede og sette organisasjonen i stand til å gjennomføre prosjektet er en viktig del av denne fasen.

Valg av løsning og leverandør – Det er viktig å velge en løsning som dekker dine behov og en partner som har erfaring med din type virksomhet. Columbus har omfattende erfaring med store virksomheter og kompliserte prosjekter. Vi har også Microsoft Dynamics 365 og Infor M3 i porteføljen.

Prosessutvikling – I denne fasen arbeider vi med hvilke endringer må vi gjøre, hvordan de påvirker arbeidsprosessene og medarbeiderne.

Implementering og effektoverføring – Her handler det om forberedelser, agil implementering og go-live. Det er svært viktig med god opplæring og involvering av ansatte, samt kontinuerlig forbedring i prosjekter for å høste ytterligere gevinster.

God lesning!

Last ned guide

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down