<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">
e-postKURS

Nästa generations lojalitetsprogram

Moderna principer och metoder för att bygga kundlojalitet

Är du nyfiken på hur man skapar kundlojalitet hos dagens kräsna kunder? Anmäl dig till vår e-postkurs och få konkreta tips om moderna principer och metoder!

Att bygga kundlojalitet idag är ingen lätt uppgift, det krävs nya tankesätt och taktiker som tar avstamp i möjligheterna som det nya landskapet och tekniken erbjuder.

Vi går bland annat igenom: 

  • Händelsestyrd kommunikation
  • Värdebaserade incitament
  • 1-1 kommunikation

Vem riktar sig kursen till?

Vare sig du är en ruttad CRM-specialist eller nybörjare tror vi att du kommer ha nytta av denna kurs. Den är fylld av inspiration och hjälper dig steg för steg att göra ditt lojalitetsprogram mer relevant för dagens kräsna kunder. Om du går i tankarna att starta ett lojalitetsprogram och behöver hjälp att identifiera de viktigaste byggstenarna får du massvis av bra tips!

Så här går det till

Kursen är uppdelad i sju delar och tar sju dagar att genomföra. Registrera dig för att få ett mejl per dag med konkreta råd som du kan använda när du utformar en lojalitetsstrategi på ditt företag. Kursen är kostnadsfri.


Arrangör

Louise_Raneklint.jpgJag som skriver heter Louise Raneklint och arbetar som affärskonsult inom CXM och kundlojalitet. Jag har erfarenhet av att ha arbetat med lojalitetsprogram på bland annat Elite Hotels och Mekonomen.

 

Hör gärna av dig till mig på louise.raneklint@columbusglobal.com om du vill prata mer om kundlojalitet.

Kostnadsfri e-postkurs

Skickas direkt till din inbox under 7 dagar

Registrera mig

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down