En trygg partner

Columbus hjelper deg få ut det fulle potensialet fra ditt ERP-system og sikrer god avkastning på teknologiinvesteringer. Vi bidrar til at digitalisering integreres i virksomhetens viktigste prosesser, med smarte løsninger som øker lønnsomheten. Med Columbus i ryggen når det skal implementeres, oppgraderes eller byttes system, blir risikoen lavere og kompleksiteten mindre. Vi har unik bransjeforståelse og vet hva som skal til for å holde god fremdrift med de smarteste og mest innovative tilnærmingene. På drift og vedlikehold kan du lene deg på ColumbusCare for å løse utfordringene.

Våre styrker

 • Erfarne konsulenter med bransjeerfaring

  Vi ansetter, utvikler og har de dyktigste rådgiverne i vår bransje. Våre konsulenter har i snitt jobbet hos oss i 13 år, og levert 24 ERP-implementeringer. Vi har hjulpet over 8000 aktører over en million timer arbeidstimer innen våre kjerneområder som er produksjonsindustrien, varehandel og innen næringsmidler. Sammen med kundene har vi løst nær alle tenkelige utfordringer.  

 • Trygg og stabil

  Columbus er et børsnotert selskap med snart 30 års historie. Se våre årsrapporter her. Våre løsninger endrer virksomheter til det bedre.

 • Global

  Columbus støtter deg over hele verden. Vi har mer enn 40 kontor, et globalt leveransesenter og standardiserte metoder som gir deg beviselig og målbar forretningsverdi. Vi leverer bransjeeksperter som gir unik bistand strategisk, operativt og teknologisk med det man behøver for å lykkes i et globalt næringsliv.

 • Resultater – ikke risiko

  ERP-innføringer, prosessforandringer og digitalisering kan være utfordrende, dyrt og risikabelt. For å hjelpe deg lykkes kontrollert og kostnadseffektivt bruker Columbus sine gjennomprøvde metoder og systemer for å raskt hente hjem både tekniske og forretningsmessige gevinster. Våre løsninger er kjent for å være smarte og trygge valg. Det er en grunn til at vi er kåret til Microsoft Global ISV of the Year tre ganger i løpet av de siste årene. 

 • Endringsdyktig metode

  Vi bidrar med løsninger, ekspertise og ressurser slik at kundene får endret tungrodde prosesser og oppnår unike konkurransefortrinn. Viktige virkemidler er mobilitet, internet of things (IoT), nettskyen og andre nyskapende tekniske løsninger. Vår kunnskap gir kundene raske og gode endringsprosesser. Mer enn 1800 større virksomheter i 42 land er i gang med å fornye og forbedre driften med bransje- og produktivitetsløsninger utviklet av Columbus.

Columbus i korte trekk

50+

prisvinnende løsninger

3.600

kunder globalt

people icon
1.200

ansatte på verdensbasis

5X

Microsoft Global Partner

Globe Icon
45

land med kunder som bruker våre løsninger

people icon
187

nye ansatte i 2015

bottle icon
27 år

i drift

ERP Icon
8.000

ERP-implementeringer

Clock Icon
1.000.000

konsulenttimer hvert år

Clock Icon
24%

inntektsøkning sist år