Et jobbeventyr

Columbus er en spennende og dynamisk arbeidsplass. Ved å konstant utfordre oss selv får vi bedre forutsetninger til å levere de beste resultatene til kundene. Vi har høye standarder og verdsetter innovasjon og ansatte som tar initiativ. Våre ledere og systemer skal hjelpe våre ansatte med faglig utvikling.

I Columbus er du del av en global kultur med kollegaer som alltid ønsker å overgå kundenes forventninger.

Våre verdier handler om at man skal ha det godt på jobb, og finne en god balanse i hverdagen for alle våre ansatte.  

 

Ledige stillinger:

Erfaren prosjektleder

PMO (Project Management Office) ble etablert som egen avdeling i Columbus i september 2012. Avdelingen består i dag av tre heltidsprosjektledere og en leder/deltidsprosjektleder. I tillegg leier vi inn eksterne prosjektledere ved ekstraordinære behov. Columbus ønsker å styrke avdelingen med en erfaren prosjektleder som er sterk på praktisk utøvelse av prosjektlederfaget så vel som på formelle kunnskaper (utdanning) om det samme.

Les mer her

Associate Business Consultant Manufacturing

For å styrke vårt Manufacturing team søker vi en ambisiøs business consultant som allerede jobber med implementering av Dynamics AX  eller Dynamics 365 for operation på associate nivå.

Les mer her

 

Senior Business Consultant Manufacturing

For å styrke vårt Manufacturing team søker vi deg som allerede er en dyktig seniorkonsulent/løsningsarkitekt på implementering av Dynamics AX  eller Dynamics 365 for operation.

Ler mer her

 

.NET-utvikler

Vi ønsker å styrke vår CRM avdeling og leter etter en utvikler. Som utvikler vil du være hands-on i utviklingsprosjekter og bidra til utviklingen av teamet og av metode samt verktøy som brukes i prosjekter. Riktig kandidat brenner for skyløsninger og spennende muligheter innenfor Dynamics 365.

Ler mer her

 

CRM konsultent

Vi søker deg som har erfaring med Dynamics CRM. Du vil inngå i vårt Care team med eget kundeansvar og fokus på å videreutvikle løsninger for våre eksisterende kunder.  Du vil også inngå som faglig støtte i prosjektleveranser i tett samarbeid med engasjerte kollegaer.

Les mer her

 

Pre Sales Consultant

Pre Sales Consultant skal bistå andre salgsressurser i salgsprosessen. Gjennom inngående produktkjennskap til våre løsninger for utvalgte bransjer skal pre sales consultant kunne identifisere omfang, forberede og gjennomføre demo-to-win. Herunder matche de smertene kundene opplever med hvilke verdi våre løsninger har. En del av arbeidet vil også bestå i å støtte andre salgsressurser med utarbeidelse av besvarelser av kravspesifikasjoner og kvalitetssikre disse. 

Les mer her


Få innblikk i arbeidshverdagen hos Columbus Norge

Følg vår instagramprofil @columbus_norge for å se hva vi gjør sammen på jobb og sosialt!