Tilbake til kunder

Ergonomic Solutions

Customer Experience

Ergonomic Solutions reduserer unødvendig bruk av tid og kostnader med Invoice Workflow

- Med Invoice Workflow er vår unødvendige bruk av arbeidstimer betydelig redusert. Tidligere var det en utfordring å få godkjent fakturaene innen tidsfristen ved månedsslutt. Nå kjører prosessen fullstendig uten problemer. Det sparer også en god del dokumentmapper, papirer og så videre, for nå er fakturaene der de skal være, sier Per Bjerring, Group Operations Director hos Ergonomic Solutions Manufaturing AS.


Utfordringen

Tidligere strevde den danske detaljhandelen Ergonomic Solutions med å få sendt papirafakturaer rundt i avdelingene for godkjennelse. Dette førte til at det ved månedsslutt ble en stor oppgave med å same inn alle fakturaene.

Hvis en av bedriftens godkjennere var ute på reise kunne fakturaene ble liggende ubehandlet på skrivebordet i dagevis.

Løsningen

Ergonomic Solutions har optimalisert fakturahåndteringen ved å automatisere arbeidsprosessen. I forbindelse med implementeringen av Microsoft Dynamics AX 2012 var Invoice Workflow-løsningen et naturlig valg, ettersom den er 100 prosent integrert i Dynamics AX.

I dag behandler Ergonomic Solutions alle eksterne fakturaer elektronisk. De sammenlignes direkte med innkjøpsordre, og godkjennerne er nå helt fri fra å «stå i kø» etter hverandre for å løse oppgavene sine.

Resultatet

Ergonomic Solutions har oppnådd flere konkrete fordeler i forbindelse med overgangen til Invoice Workflow:

  • Godkjennelse av fakturaer innen månedsslutt foregår enkelt og problemfritt.
  • Man kan raskt se om alle er i rute med å gjennomføre faktureringer, hvor mye som er fakturert, hva som ligger klart til neste måned og så videre.
  • Virksomhetens bortkastede arbeidsoppgaver og –tid er markant redusert.
  • Innspart tid brukes til å håndtere vekst og til å redusere overtidsarbeid.

Group Operations Director Per Bjerring er mer enn tilfreds med løsningen for fakturahåndtering:

- Kort tid etter implementeringen av Invoice Workflow opplevde vi en måned med vår største omsetning noensinne; 80 prosent mer enn budsjettert. Vi hadde flere fakturaer enn tidligere, men tross dette gjennomførte vi månedsavslutningen uproblematisk. Det er veldig imponerende.


Står din detaljhandel ovenfor lignende utfordringer?

Ta kontakt med oss i dag - vi hjelper deg med å automatisere og effektivisere din forretning.

 

Kategorier Detaljhandel, Microsoft Dynamics AX