BackToNewsletters

Den fjerde industrielle revolusjonen

26 januar, 2017
Newsletter

Digitalisering må tas på det største alvor. Vi står ovenfor endringer som skjer raskere og er langt mer fundamentale enn noe annet man har sett før. Vi tilbyr en gratis e-bok med velmente råd til de som vil lykkes.

I IT-bransjen er avstanden mellom dagens inspirerende slagord og morgendagens oppbrukte klisjeer kort. Digitalisering, automatisering, roboter, maskinlæring og tingenes internett er begrep som vi hører stadig oftere, fordi de er i ferd med å endre næringslivet radikalt. Jobber og yrker vil forsvinne og mange arbeidstagere må raskt lære seg nye ferdigheter for å være relevante.


Digitalisering endrer alle næringer

Innovative ledere i forskjellige industrier bruker digital teknologi til å forutse og reagere på etterspørsel, utvikle nye produkter, binde sammen bedriftens aktiviteter over hele verden, og gjøre deres ansatte mer effektive og produktive. Dette gjelder virksomheter av alle størrelser og typer, og dagens smarte teknologi visker ut forskjeller. Alle kan lykkes – nesten uansett ressurser og budsjetter.  Det handler om å leie seg kraften og mulighetene, og betale kun for det som brukes. Du betaler kun for løsningene du behøver – ikke alt annet. Ved at alt er i skyen får man flere muligheter, enklere drift, skjerpet sikkerhet, og smarte brukervennlige løsninger som fornyer og forbedrer.

  


Kom raskt i gang

De ledende skyleverandørene har skapt bærekraftige business intelligence løsninger som hjelper deg ta riktige beslutninger basert på oppdatert innsikt. Dermed kan man skape sammenheng og oversikt over store datamengder, som fra tingenes internett (IoT), som oppbevares, sikres, prosesseres og analyseres i skyen. Microsoft Dynamics 365 på Azure-plattform er oppskriften på moderne ERP og CRM. Med en modulbasert oppbygning kan du starte med de funksjonalitetene du har bruk for og legge til flere ettersom behovet oppstår. Dynamics 365 integreres enkelt med ditt eksisterende IT-miljø, Office 365 og flere Business Intelligence verktøy som Power BI og Cortana Intelligence pakken.

 

Trenger du tips til hvordan du kommer deg opp i skyen på best mulig måte?

 

Digitalisering gir fordeler til alle. Start i skyen og ikke være redd for å be om råd. Columbus tilbyr kunnskapen og løsningene som gjør det enklere å lykkes med digitalisering. Les om hvordan du enkelt kommer i gang i vår e-bok ”How to Start your Cloud Transformation Journey”.

 

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om ERP i skyen, digital transformasjon og Dynamics 365, er du velkommen til å kontakte oss.

Kategorier Microsoft Dynamics 365, Digital Transformation