Microsoft Dynamics 365: Skalerbare, intelligente arbeidsoppgaver i skyen

Microsoft Dynamics 365 styrker forretningsbrukere med innsikt og intelligens i applikasjonene hvor de styrer drift, finans, salg og tjenestelevering. For bedrifter som er ute etter en digital endringsstrategi gir Microsoft Dynamics 365 informasjonen som gjør at brukere kan ta riktige beslutninger.

 

Microsoft Dynamics 365 kan kobles sammen med Columbus sine verktøy for administrasjon og dokumentasjon av forretningsprosesser (BPM - Business Process Management) – Columbus RapidValue og Columbus RapidValue INTERACT, BPM-mobilapplikasjonen – for bedrifter som ønsker å utforme og optimere kundefokuserte prosesser.

 

Bli bedre kjent med Dynamics 365 - prøv løsningen gratis i 30 dager.

Video: Få innblikk i Dynamics 365

Hvorfor velge Microsoft Dynamics 365?

 • Oppnå fordeler fra økt kontroll, fleksibilitet og sammenheng

  Sett enkelt opp egne workflows for å koble sammen applikasjoner og tjenester for ulike scenarioer, for eksempel for å muliggjøre tidsriktig oppfølging av salgsmuligheter eller for å motta påminnelser angående transaksjoner og prosjekter. 

 • Bygg verdifulle applikasjoner uten koding

  Få brukere til å øke styrken i teknologien ved å bygge sine egne applikasjoner uten bruk av profesjonelle utviklingsverktøy.

 • Styrk betydningsfulle roller og prosesser

  Gi datainnsikt fra Cortana Intelligence Suite og Power BI til de relevante medarbeiderne og aktivitetene, slik at de kan ta de riktige beslutningene og handle på riktig tidspunkt.

 • Styr vekst på din egen måte

  Du kan utvikle teknologien din i Microsoft Azure skyen, hvor du også kan skalere den etter optimale funksjoner, lagringsvolum og ytelsesnivå, samt justere den etter behov.

 • Støtt kun dine nødvendige arbeidsoppgaver

  Innfør produktivitet- og styringsressursene du trenger for prosess- og forretningsområdene du ønsker å endre, og legg til flere etter behov. Det er ikke nødvendig å betale for funksjonalitet som ikke er fordelaktig for din forretning!