<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">

Fremtiden tilhører datadrevne virksomheter. Enten sørger du for at virksomhet din blir datadrevet, eller vil du innen kort tid bli overhalet av selskapene som er det.

Hvordan blir din virksomhet datadrevet?

Hvis bedriften din skal ha flygehøyde – i dag og i fremtiden – må du ha innsikt i din nåværende virksomhet, basert på riktig grunnlag av data og informasjon. Og du må kunne reagere proaktivt og raskt på endringer, basert på forskjellige scenarier og simuleringer, slik at du kan vurdere konsekvensene av forskjellige beslutninger. Arbeidet med å bli datadrevet starter derfor med en solid BI-løsning.

CBI Solution – en fremtidssikret plattform med forretningsmessig verdi fra dag en

Med CBI Solution kommer du raskt og enkelt i gang med å bli datadrevet, med forretningsmessig verdi fra dag en. Og du skaper det rette BI-fundamentet for å fortsette å utvikle virksomheten din og ta i bruk nye teknologier som for eksempel machine learning, AI, big data, advanced analytics og IoT som en del av BI-løsningen din, uten at du må starte forfra hver eneste gang. Det kan du lese mer om i dette blogginnlegget.

Håndbog

Download vores håndbog

Vil du vide mere om CBI Solution, og hvordan I hurtigt og nemt kan komme i gang med at blive en datadrevet virksomhed? 

Du kommer nemt og hurtigt i gang med baseline BI – og kan bevise løsningens værdi

Lynhurtig Time to Market og effektiv user adoption med Power BI portal

Du kan køre videre med din eksisterende BI-løsning – det behøver ikke være et big bang

Du får en fleksibel og fremtidssikret platform, bygget på Microsoft standardkomponenter

CBI Solution er mere end Power BI

Vi hjælper dig med at køre CBI Solution helt på plads i organisationen med fuld user adoption

Vores ekspertise og erfaring – din gevinstrealisering

Mister du pusten på BI bjergetapen?

Oplever du også, at det er blevet meget mere komplekst at få data ud af Dynamics 365 for Finance & Operations, efter at I er gået i skyen med jeres ERP?

Karina Behr Andersen

Data, analyse og indsigt ekspert

Vil du høre mere om hvordan du kommer i gang?

Relaterede blogs

Relaterede blogs

Mange e-handelsvirksomheder har – desværre på en trist baggrund – oplevet fremgang uden sidestykke i 2020. Coronakrisen har accelereret en udvikling, der allerede var godt på vej, og gjort onlineshopping til mange forbrugeres førstevalg.
50% af de danske internetbutikker vurderer, at forbrugerne konverteres bedre ved fri fragt i modsætning til samme besparelse på vareprisen (Dansk Erhverv). Der er ingen tvivl om, at der er elementer af sandhed i det, men har man råd til at lægge fragtprisen ind i varen? Og kan man drive trafik til en webshop, hvis vareprisen er højere?
Hvis jeres virksomhed skal lykkes med at blive en datadrevet virksomhed, skal I have styr på tre ting: Data, Business & People. De to første områder har de fleste virksomheder helt naturligt fokus på, når de går i gang med at arbejde datadrevet, og heldigvis oplever jeg også, at flere og flere bliver opmærksomme på People-delen. People handler om jeres medarbejdere. Dem der skal bruge løsningen. Hvordan I sikrer, at teknologi og mennesker kommer til at spille sammen, skabe de ønskede handlinger og de ønskede forandringer. Det har jeg tidligere skrevet et par blogindlæg om:
right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down