Guides

Viser   1 - 12  of  20  guides
OUTLOOK SØGNINGER

Dette er en guide til hvordan der kan søges efter specifikke mails, afsender eller indhold i mails, i programmet Outlook

INSTALLERING AF FJERNSKRIVEBORD (RDP) PÅ IPAD

Denne guide viser, hvordan du kan få adgang til fjernskrivebordet på din iPad.

ADMINISTRER KALENDER-TILLADELSER

Dette er en guide til, hvordan man ændrer kalender-tilladelser i sin personlige kalender. Der kan fx gives adgang så ens kollegaer kan oprette aftaler.

OPRET AUTOSIGNATUR I OUTLOOK

Dette er en guide til hvordan man opretter en autosignatur i Outlook, som kan indeholde navn, firmanavn, kontaktoplysningerne og lignende.

EKSPORT & IMPORT AF .PST DATAFIL

Dette er en guide til at eksportere og importere en Outlook data-fil (.pst fil). En .pst fil kan indeholde meddelelser, kontakter, kalendere og opgaver.

SLET PROFIL I OUTLOOK

Hvis du oplever generelle småproblemer med din mail, fx at den er langsom når du søger, så kan det være fordi, du har en ekstra profil installeret, som du ikke skal bruge til noget

TILFØJ FÆLLESKALENDER I OUTLOOK

Dette er en guide til hvordan man opretter kalendere, og hvordan man deler det med sin organisation.

OPSÆT AUTOSVAR I OUTLOOK

Denne guide viser dig, hvordan du kan sætte autosvar op i din Outlook.

VIDERESEND MAILS I OUTLOOK

Guiden gennemgår hvordan man kan ændre indstillingerne i Outlook til automatisk at videresende mails fra bestemte personer eller alle mails.

GUIDE TIL NEDLÆGGELSE AF BRUGERE

GUIDE TIL OPRETTELSE AF NYE BRUGERE

ÆNDRING AF IKKE UDLØBET ADGANGSKODE

Guiden gennemgår hvordan du ændrer din adgangskode når du er logget ind på systemet.