<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">

Jesper Lillelund skal stå i spidsen for udviklingen af Microsoft Power Platform som globalt forretningsben i Columbus. 

Columbus har arbejdet længe og godt med Power Platform, men aldrig så struktureret og fokuseret som nu.

Columbus øger sin satsning på Microsoft Power Platform og har ansat Jesper Lillelund i en ny stilling som Global Director for Power Platform i hele Columbus.

"Columbus har arbejdet længe og godt med Power Platform, men aldrig så struktureret og fokuseret som nu. Jeg er stolt over at have fået opgaven at opbygge en global organisation i Columbus, der skal udvikle forretningsbenet og levere den service og de produkter, kunderne i stigende grad efterspørger, når det gælder Power Platform," siger Jesper Lillelund.

Han skifter fra en stilling som Business Director for Microsoft Power Platform hos Devoteam.

Stort potentiale i Power Platform

Jeg ønsker så at sige at spille i Premier League, når det gælder Power Platform, og det får jeg de bedste muligheder for i et hus som Columbus.

Ifølge Jesper Lillelund står et konsulenthus som Columbus særligt godt rustet til at udfolde potentialet i Power Platform til gavn for kunderne.

"Jeg ønsker så at sige at spille i Premier League, når det gælder Power Platform, og det får jeg de bedste muligheder for i et hus som Columbus. Her mestrer man arbejdet med kernesystemer såsom ERP og CRM, og Power Platform bliver en vigtig komponent i fremtidige projekter, da specialtilpasninger ikke længere bygges i kernesystemerne som tidligere," siger Jesper Lillelund.

God governance og god nattesøvn

Ifølge Jesper Lillelund består potentialet i Power Platform ikke kun i, at det er blevet nemmere at bygge en ny app, automatisere processer eller bygge dashboards, men at man nu kan skabe et nyt, skalérbart økosystem, hvor applikationer og data hænger sammen.

"Dette giver virksomheden mulighed for at skabe god governance og overblik alle vigtige parametre via dashboards, som kan give CIO’en en rolig nattesøvn."

Teknologi- og brancheindsigt

Her er mange dygtige rådgivere og industrieksperter på både det tekniske og forretningsmæssige område, som jeg ser frem til at samarbejde med – og lære af

Jesper Lillelund glæder sig til samarbejdet med sine nye kolleger i Columbus.

"Her er mange dygtige rådgivere og industrieksperter på både det tekniske og forretningsmæssige område, som jeg ser frem til at samarbejde med – og lære af. Vores dybe indsigt i både teknologien og kundernes marked og vilkår gør, at vi har optimale muligheder for at bygge de bedste og mest relevante Power Platform-løsninger i samarbejde med dem," siger Jesper Lillelund.

Han tiltrådte i Columbus 1. oktober. 

Kommenter indlæg

Recommended posts

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down